Sex kandidater i årets luciatåg

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Sångrepetition med Johanna Friberg. Årets sex luciakandidater heter Christina Heincke, Luna Abazid, Elin Johannesson, Julia Persson, Emma Wolff och Lina Kall.
Foto: Ina Sollander
Den 8 november presenteras Åmåls luciakandidater i Provinstidningen. De har redan börjat med förberedelserna inför december och sånglektionerna är i full gång. Förra veckan fotograferades tjejerna för presentationen. Den 3 december stänger röstningen och den 9 december kröns Åmåls lucia 2018.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.