Hoppa till huvudinnehållet

Lyckad loppis i strålande sol

Publicerad:
Reporter Ina Sollander
Ina Sollander
ina.sollander@provinstidningen.se
Gunnel Tegerstrand sålde gamla Lp-skivor och Peter Nilsson handlade skivor.
Gunnel Tegerstrand sålde gamla Lp-skivor och Peter Nilsson handlade skivor. Foto: Ulrika Thoresson

I lördags arrangeras en loppis som samlade in pengar till organisationen Bobbi Bear Sweden som stöttar barn i Sydafrika som utsatts för sexuella övergrepp. Det blev en lyckad dag med sol och besökare som handlade alltifrån LP-skivor, kläder till en cykel.

Detta gav mersmak och arrangörerna planerar nu för en bluesloppis, då ännu flera utställare kommer att delta.

Tanken är då att musiker som har lokal anknytning kommer och spelar och det kommer även att serveras enklare förtäring. Tillsammans skänker arrangörerna en del av vinsten till Bobbi Bear och även till Åmåls bluesföreningen förstås.

  • Foto: Ulrika Thoresson

Artikeltaggar

LoppmarknaderNyheterÅmål

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.