Hoppa till huvudinnehållet

Åmålssegrar på Årjängstravet

Publicerad:
Sidner Special i segerdefilering på Årjängstravet.
Sidner Special i segerdefilering på Årjängstravet. Foto: Björn Martinsson

Det blev en bra V65-utdelning vid Årjängstravets fredagstävlingar. Efter några skrällar så sprang utdelning upp i dryga tvåhundratolv tusen kronor. Sidner Special tog andra raka segern med Åmålstränaren Glenn H Persson i sulkyn.

En av rensarna var Sidner Special som trots en löpning på utsidan ledare bara var starkast för Glenn H Persson. Andra raka segern med Åmålstränaren i sulkyn bakom den femårige hingsten som noterade nya rekordet 1.15,8a/2 140 meter i V65-avdelning 4.

För en mycket bra insats svarade Dals Rostock hästen La Diva som från ledningen höll ett friskt tempo och vann i fin stil före Chilling Star i årets andra start på 1.14,3a/2 140 meter. Äger det snabba stoet gör Henrik Gustavsson medan systern Malin Gustavsson är hästens tränare med amatörlicens på Åmålstravet.

Bra lopp denna fredagslunch gjorde också Carlos Milo som i den inledande avdelningen tog andraplatsen bakom storfavoriten Key West Snapper. John Ö Jensen tränar honom och i sulkyn satt Paw Mahony.

Andrapris också till Kjell Magnussons sto Orangeri som i loppets slutskede fick ge sig för loppets favorit Bobby Brick där båda fick tiden 1.16,7/2 160 meter.

Artikeltaggar

TravV65

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.