Hoppa till huvudinnehållet

Ida Warg till Bokmässan

Publicerad:
Ida Warg på besök hemma hos sina föräldrar i Sjövik.
Ida Warg på besök hemma hos sina föräldrar i Sjövik. Foto: Ina Sollander

Debutanten Ida Warg från Åmål är ett av namnen när Bokmässan i Göteborg nu presenterar sitt scen- och monterprogram.

Ida Warg, framgångsrik företagare, bloggare, poddcastare och tränings- och hälsoprofil med mera, och före detta tävlingsdansare från Åmål, kom så sent som häromveckan ut med sin första bok "Min egen väg". Hon rapporterar på sin blogg om en hektisk tid med boksigneringar.

Det är en självbiografi om en snårig väg från att flytta från Åmål som 19-åring för att försörja sig som dansare till att bli en offentlig person.

När Bokmässan i Göteborg på fredagen presenterade sitt scen- och monterprogram, finns Ida Warg listad som ett av dragplåstren bland namn som Ulf Lundell, Emma Hamberg, Jan Guillou, Jila Mossaed, Alex Schulman och Petter Stordalen.

Ida Warg kommer att göra en poddinspelning om "sin egen väg" på plats på Bokmässan och medverkar i Dalslandsmontern tillsammans med Bente Hjelm.

Bokmässan i Göteborg hålls den 26–29 september.

Artikeltaggar

ÅmålBokmässan i GöteborgIda WargLitteratur

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.