Hoppa till huvudinnehållet

Tösse avslutade säsongen med storförlust

Publicerad:
Tösse avslutade med 0–5-förlust hemma mot Ellenö IK.
Tösse avslutade med 0–5-förlust hemma mot Ellenö IK. Foto: Elinor Thuresson

Lerig plan och dåligt spel. Tösse förlorade säsongsavslutningen med 0–5 hemma mot Ellenö IK. Laget slutade därmed sjua i division 5, en placering som inte är något att jubla över, menar assisterande tränaren Tomas Magnusson.

0–5 i säsongsavslutningen för Tösse IF hemma mot Ellenö IK var kanske inte hur klubben hade tänkt runda av serien, men så blev det. Joel Svanbo-Pettersson, Linus Karlsson, Sebastian Angmyr, Tobias Denzler och Mohammed Abdulhalim fick alla näta på en lerig Tössevallen.

– Det var inget vidare. Vi hade tre spelare borta och de var lite hetare, säger assisterande tränare Tomas Magnusson som höll ställningarna när Kenneth Erixon fick förhinder.

Felix Blixt och Fredrik Magnusson var avstängda och Daniel Karlsson bortrest. Dessutom gällde inte matchen så mycket, vilket kunde ha tagit bort motivationen för spelarna.

– Ja, det kan man nog säga. Ellenö var lite hetare, men den gällde inte så mycket för dem heller, säger Magnusson.

Sjundeplaceringen i division 5 är inget att jubla över, menar den assisterande tränaren.

– Vi hade hoppats hamna lite högre, men vi har tappat för mycket folk och inte kunnat slå bottenlagen. Dock har vi gjort det bra mot de bättre, konstaterar Magnusson.

Artikeltaggar

FotbollTösse IFTössevallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.