Hoppa till huvudinnehållet

Kommunen uppmärksammade trotjänare

Publicerad:
Reporter Elinor Thuresson
Elinor Thuresson
elinor.thuresson@provinstidningen.se
Stefan Björkman, Anne Granqvist, Eva Hansson, Catrin Andersson, Jeanette Eriksson, Jenni Danberg, Åsa Lundequist, Anne Skjervik, Ulrika Selander, Kerstin Jönsson, Stefan Nisen, Annika Langenbach, Carina Pettersson, Helén Carlsson och Marianne Carlsson uppvaktades på Åmåls stadshotell.
Stefan Björkman, Anne Granqvist, Eva Hansson, Catrin Andersson, Jeanette Eriksson, Jenni Danberg, Åsa Lundequist, Anne Skjervik, Ulrika Selander, Kerstin Jönsson, Stefan Nisen, Annika Langenbach, Carina Pettersson, Helén Carlsson och Marianne Carlsson uppvaktades på Åmåls stadshotell. Foto: Jan Andersson

Torsdagen den 5 december uppmärksammade Åmåls kommun 19 av sina anställda. Vid en middag på stadshotellet delades kommunens minnesgåva ut till jubilarerna.

Det var en grupp kommunala trotjänare som samlades på Stadt i Åmål förra torsdagen.

Åmåls kommuns minnesgåva ges till dem som går i pension efter minst 20 års anställning (5000 kronor) eller minst 15 års anställning (2500 kronor). Samtidigt var det 14 medarbetare som fick kommunens minnesgåva för 25 års anställning (5000 kronor).

Stefan Björkman, Anne Granqvist, Eva Hansson, Catrin Andersson, Jeanette Eriksson, Jenni Danberg, Åsa Lundequist, Anne Skjervik, Ulrika Selander, Kerstin Jönsson, Stefan Nisen, Annika Langenbach, Carina Pettersson, Helén Carlsson och Marianne Carlsson fanns på plats för att uppvaktas med middag, minnesgåva och blommor.

Det blev också en stunds skönsång när lucia med tärnor kom på besök.

Även Marie-Louise Halvorsson, Ann-Katrin Ek och Ann-Sofie Andersson får kommunens minnesgåva, men var inte med under kvällen.

Artikeltaggar

FamiljÅmålÅmåls kommunÅmåls stadshotell

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.