Hoppa till huvudinnehållet

Åmålsrevyn får en fortsättning

Publicerad:
Anki Frisk, Emma Andersson, Lars Andersson och Peter Karlsson på vårdcentralen i helgens lokalrevy.
Anki Frisk, Emma Andersson, Lars Andersson och Peter Karlsson på vårdcentralen i helgens lokalrevy. Foto: Andreas Dagström

Åmåls revysällskap håller på att landa efter helgens fullsatta föreställningar. Men redan nu står det klart att det blir en fortsättning. Dessutom är de inbjudna till ett gästspel i Bengtsfors.

Om allt går väl kommer Åmåls lokalrevy "Rabalder" att ges även på Odéonbiografen i Bengtsfors i februari. Revysällskapet är inbjudet att gästspela i grannkommunen. Men frågan är huruvida alla har möjlighet att vara med det planerade datumet. Medlemmarna ska prata ihop sig och sedan besluta hur de göra.

– Vi får se om det går att ordna, säger Gunnar Källström från Åmåls revysällskap, som tycker det skulle vara roligt.

Han tror att de flesta av Åmålsskämten går hem även i Bengtsfors. Grushögen var Bengtsfors inblandad i på ett litet hörn, vårdcentralsnedläggningen är välkänd och Antikrundan en nationell företeelse.

– Jag tror det mesta kommer att gå bra. Det kanske är nåt litet vi kan behöva ändra, kanske om boulebanan, men det ska väl gå bra.

Gunnar Källström är glad över det stora intresset och över de lovord som revysällskapet mötts av. Medlemmarna känner sig peppade av uppskattningen, så redan nu är det klart att det blir en fortsättning.

– Jo, vi är jättesugna, säger Gunnar Källström. Jo, jag vet att vi är många som vill fortsätta.

Det har också kommit in en förfrågan om en privat visning.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls RevysällskapGunnar KällströmNöje/KulturRevyer

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.