Hoppa till huvudinnehållet

20-tal spelare på första bordtennisträningen

Publicerad:
Ett 20-tal spelare kom till rackethallen i lördags för att spela bordtennis.
Ett 20-tal spelare kom till rackethallen i lördags för att spela bordtennis. Foto: Anders Larsson/Åmåls TK

När Åmåls tennisklubb i helgen bjöd in till bordtennisträning kom närmare 20 personer och det blev spel på fem bord.

Sara Bäckström, som har spelat bordtennis för Hagens AIK, vill gärna få igång sporten i Åmål igen och tog initiativ till att att samla intresserade. Planen är att det ska bli träning en gång i veckan framöver hos Åmåls TK.

I lördags var det premiär och närmare 20 personer kom för att spela, bland dem flera med förflutet i Hagens AIK. På en av tennisbanorna i Åmåls rackethall sattes fyra hagar upp. Dessutom finns ett bord på läktaren, så det blev spel på fem bord samtidigt.

Klubben har även utrustning för badminton och skulle gärna utöka med den idrotten på liknande vis.

Det blev spel på totalt fem bord.
Det blev spel på totalt fem bord. Foto: Jan Gustafsson/Åmåls TK

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls TKBordtennisÖrnäs friluftsområde

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.