Hoppa till huvudinnehållet

Positiv insats av Carlos Lennon

Publicerad:
Foto: Björn Martinsson

Åmålshästen Carlos Lennon följde upp sin årsdebut som trea på Momarken med en positiv insats som tvåa på Färjestad i måndags.

Fyraåringen bjöds på ett fint lopp i andra utvändigt av Mikael J Andersson som gav anfallsorder runt sista sväng men åt storfavoriten Shapes och Björn Goop gick det inte att göra något åt från ledningen.

Carlos Lennon inkom på 1.16,7a/2 140 meter vilket numera är hästens nya rekord.

Tränar hästen gör Sofie Karlsson som också äger tillsammans med Anders Bäckström.

Ett fjärdepris blev det för Just East i V64-avdelning 2 med sin tränare Jimmy Karlsson i sulkyn och samma placering fick också Therese Anderssons kallblod Lea R.B. i kvällens avslutande lopp där Årjängs Ulrika Axelsson satt i sulkyn. Sista pengen här till Tors Spik efter dubbla galopper.

Artikeltaggar

Anders BäckströmBjörn GoopCarlos LennonFärjestadJimmy KarlssonMikael J AnderssonSofie KarlssonTravV64

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.