TV: Västra Götalandsregionen om covid-19-läget

Vård & omsorg | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Foto: Centers for Disease Control and Prevention via AP
Här går det torsdag 18 juni kl. 11.00 att följa livesändningen från Västra Götalandsregionens pressträff för att få en aktuell lägesbild av smittspridningen i Västra Götaland och hur regionen hanterar covid-19.

Dagens pressträff är den sista innan Västra Götalandsregionen gör ett sändningsuppehåll över sommaren. Informationen kommer då i stället att ges löpande på andra sätt.

I sändningen från Regionens hus i Göteborg medverkar Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförandes, hälso- och sjukvårdsdirektör Ann Söderström, smittskyddsläkare Thomas Wahlberg samt Lars Backström, vd för Västtrafik.

Hos Västra Götalandsregionen går det att ta del av sändningen även i efterhand, liksom av tidigare veckors pressträffar. Inspelningarna finns på vgregion.se/direkt/

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.