Hoppa till huvudinnehållet

Åmålsdatumet för nya Diggilooturnén är klart

Publicerad:
Den 29 juli rullar kalaset in i Åmåls djuphamn. Foto: Anna-Lena Ahlström

Det blev ingen Diggilooturné den här sommaren. Men nu har hela kalaset ställt om och siktat in sig på sommaren 2021 och turnéplanen med de nya datumen är klara. Åmål får besök torsdagen den 29 juli.

Nu har Diggilooturnén ställt om och laddar redan inför nästa sommar. Turnéplanen för sommaren 2021 är klart. Det blir samma städer som planerat 2020 fast med nya datum. Biljetterna för 2020 gäller för 2021 istället.

Till Åmål kommer Diggiloo-kalaset torsdagen den 29 juli. Det är samma uppsättning artister som kommer att medverka. Så är i alla fall planeringen än så länge.

På scenen i Åmåls djuphamn kommer publiken att se återvändarna David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette. Tillsammans med dem gör även Tommy Nilsson och Per Anderssons comeback. Dessutom följer folkkära Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen och musikalstjärnan Peter Jöback med på turnén.

Nya på scenen är sångerskan Frida Öhrn och årets yngsta deltagare stjärnskottet Theoz. Han kliver på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade sångerskan Lisa Stadell hjälper till med körsång, tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren.

Artikeltaggar

Åmåls djuphamnDiggilooFritid och livsstilMusikSommarTurism

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.