Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Ett enda stort misstag

Publicerad:
Det är ett enda stort misstag att kicka Anders Sandén som kommunchef i Åmål, skriver insändarskribenten. Här en bild från när han klippte band för Nordiska litteraturhusets nya skyltar.
Det är ett enda stort misstag att kicka Anders Sandén som kommunchef i Åmål, skriver insändarskribenten. Här en bild från när han klippte band för Nordiska litteraturhusets nya skyltar. Foto: Karin Olsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Att kicka Åmåls kommuns kommunchef kan bara beskrivas som ett enda stort misstag.

Äntligen hade ni lyckats med en rekrytering av en hög chef som tål skada och konflikter. Som vågar vara obekväm. Som hade förmågan att ta oss framåt, som kunnat bidra till ett näringsliv värt namnet och en arbetsmarknad på väg mot ljusare tider.

Inte har förtroende? Måhända att Anders Sandén emellanåt är obekväm att ha att göra med för denna sömniga, trötta och gnälliga lilla stad, men om ni vågat vara lite modiga hade Åmål på sikt blivit en intressant stad att bedriva verksamhet i.

Hoppas verkligen inte oppositionen står bakom detta beslut! Kalla omedelbart till möte och fråga Sandén om han fortsatt är intresserad av att leda Åmåls kommun mot framtiden.

Bara döda fiska följer strömmen

Artikeltaggar

Anders SandénInsändareÅmåls kommun