Hoppa till huvudinnehållet

Mcclintock tog Åmålsseger på Färjestadstravet

Publicerad:
Christer SA Karlsson i Svanskog är en framgångsrik amatörtränare med flera fina travare. I måndags blev det seger på Färjestad med Mcclintock.
Christer SA Karlsson i Svanskog är en framgångsrik amatörtränare med flera fina travare. I måndags blev det seger på Färjestad med Mcclintock. Foto: Roger Pettersson

Vid måndagens tävlingar på Färjestadstravet blev det Åmålsseger i form av Mcclintock och hans ständige följeslagare Christer S A Karlsson.

Den sjuårige Zola Boko-sonen hade ifjol ett bra år men denna säsong har det strulat en hel del. På Färjestad gjorde han årets tolfte start och äntligen fick segernollan spräckas.

Christer S A Karlsson bjöd honom på ett fint lopp i andra utvändigt där sedan angreppet kom 600 meter kvar. I sista sväng var Mcclintock framme på utsidan ledande Bahia Blanca för att kort senare ta över ledningen.

Segermarginalen blev fem längder och tiden noterades till 1.16,0a/2 140 meter.

Penningplacering i detta lopp till Åmålstränade Chilling Star som kördes av Nicklas Nilsson.

Tredjeplats blev det i V5-avdelning 3 för Dakota Bell som spurtade positivt efter ett lopp en bit nere i fältet. Det åttaåriga stoet kördes av John Ö Jensen.

Penningplaceringar denna måndagskväll till Surr och Tony Magnusson, Clipping Pandora och Natalie Vestlund Högberg, Karen Victory och Tony Magnusson, Cotton Club och Andreas Andersson, Elsa C.B. och Nicklas Nilsson, samt Ängens Kryptonit och Per Ludvig Nilsen

Artikeltaggar

FärjestadstravetTrav

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.