Hoppa till huvudinnehållet

79-årig Åmålsbo fast för rattfylleri

Publicerad:
Åklagarkammaren i Nyköping har fastställt ett strafföreläggande mot en 79-årig Åmålsbo.
Åklagarkammaren i Nyköping har fastställt ett strafföreläggande mot en 79-årig Åmålsbo. Foto: Anders Wiklund/TT

En 79-årig man från Åmål får strafföreläggande för rattfylleri.

Strafföreläggandet fastställdes av åklagarkammaren i Nyköping i fredags. Den 79-årige mannen får strafföreläggande för rattfylleri eftersom han kört personbil med 0,54 promille alkohol i blodet. Händelsen inträffade den 5 oktober i Flens kommun.

Artikeltaggar

ÅmålBrott & blåljusNyköping

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.