Hoppa till huvudinnehållet

Forsbackaveckan avrundades med välbesökt scramble

Publicerad:
Jessica Karlsson kom till spel i Forsbackaveckan. Foto: Cecilia Snöbohm

Andreas Johnsson och Henrik Messfeldt segrade i Forsbackaveckans avslutande scramble i fredags. Det välmeriterade syskonparet Jessica Karlsson och Kristofer Karlsson slutade på andra plats i tävlingen som lockade 110 startande par, totalt 220 deltagare.

Andreas Johnsson och Henrik Messfeldt, båda tävlandes för Billeruds GK, segrade i Forsbackaveckans avslutande tävling, en tvåmannascramble. Efter stabilt spel lyckades de hålla undan till seger med ett slag. Vädret var detsamma som under hela årets Forsbackavecka: varmt, soligt och torrt.

Det var syskonparet Kristofer Karlsson och Jessica Karlsson, som utmanade om segern och spelade riktigt bra, men deras låga handikapp satte käppar i hjulet och syskonparet fick se sig besegrade med ett slag.

Golftränaren Kristofer Karlsson slutade på andra plats i Forsbackaveckans avslutande i par med sin syster Jessica Karlsson. Totalt 110 par kom till start i tävlingen.
Golftränaren Kristofer Karlsson slutade på andra plats i Forsbackaveckans avslutande i par med sin syster Jessica Karlsson. Totalt 110 par kom till start i tävlingen. Foto: Rasmus Isaksson

Emanuel Martinsson och Johan Hermansson, båda från Forsbacka GK, klarade via fint spel en hedersam tredjeplats tre slag bakom det segrande paret. Där efter inkom ett koppel av lag från Forsbacka golfklubb bakom de tre bästa paren.

Oliwer Eriksson och Alicia Eriksson kom på fjärde plats medan Michael Grönqvist och Mikael Schützer slutade på femte plats. Linus Danielsson i par med Linus Johansson kom på sjätte plats. Samtliga fyra slag efter det segrande laget.

Artikeltaggar

ÅmålForsbackaForsbacka GolfklubbForsbackaveckanGolfJessica KarlssonKristofer Karlsson

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.