Hoppa till huvudinnehållet

Åmålshästar tog tre silverplatser i Årjäng

Publicerad:
Maria Lundberg kom tvåa på Årjängstravet med familjens Never Toulouse. Här står hon med kallblodet Mörten som också fick med sig prispengar i söndags.
Maria Lundberg kom tvåa på Årjängstravet med familjens Never Toulouse. Här står hon med kallblodet Mörten som också fick med sig prispengar i söndags. Foto: Björn Martinsson

Åmålstränade hästar höll sig framme i Årjäng på söndagen, dock utan att vinna.

Det blev sammantaget tre silverplatser för vårt hemmagarde där Alfredo Di Stafano inledde med att vara tvåa bakom vinnaren Bravivivicimo.

Jan Christansson från Brålanda äger och tränar den pigge elvaåringen som kördes av Peter Strömberg.

I V5-finalen segrade Hugo Brew och bakom denne spurtade Nisse Sånna in som tvåa för John Ö Jensen. Äger och tränar gör Thomas Carlsson med B-tränarlicens på Åmålstravet.

I eftermiddagens sista lopp tog också Maria Lundgren ett andrapris och detta med familjens Never Toulouse som var ett par längder bakom vinnaren Joe’s Glory.

Prispengar denna fina eftermiddag i Årjäng till Björn Edvardssons femåring Eternal Space och också till Maria Lundgrens treåriga kallblod Mörten.

Artikeltaggar

ÅmålÅmålstravetÅrjängstravetTravV5

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.