Hoppa till huvudinnehållet

Dubbelnolla för ÅRK-Lisa och ”Clabbe” i Örebro

Publicerad:
Lisa Magnusson och ”Clabbe” är ett framgångsrikt par. I helgen blev det en dubbelnolla i Örebro.
Lisa Magnusson och ”Clabbe” är ett framgångsrikt par. I helgen blev det en dubbelnolla i Örebro. Foto: ÅRK

Lisa Magnusson från Åmåls Ridklubb på hästen Claudius Fortius red två dubbelnollor och tog hem en första- och en andraplats i Örebro i helgen.

Lisa Magnusson från ÅRK på sin häst Claudius Fortius (SWB), tävlade hoppning i Örebro i helgen som gick. Tävlingen avgjordes på Vittvångs gård utanför Örebro.

Åmålsekipaget gjorde två starter under dagen. I klassen 1.05 satt dubbelnollan och tiden i omhoppningen var den bästa av alla. Felfria ritter ledde till en vinst i klassen.

I klassen 1.15 red ekipaget även där en dubbelnolla och tiden i omhoppningen räckte till en andra placering.

Lisa Magnusson och "Clabbe " har utvecklats fint tillsammans och haft en en bra tävlingssäsong, där de klättrat i klasserna efter stabila resultat med flertalet placeringar.

Hemmatävling nästa

Nästa tävling för ekipaget blir på hemmaplan den 31 oktober när Åmåls Ridklubb arrangerar Halloweenhoppet för både ponny och häst över två dagar.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls RidklubbHästsport

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.