Hoppa till huvudinnehållet

Nya butiken smygöppnar under tjejkvällen

Publicerad:
Roar Strömsheim, ordförande i Åmål Handel, Jürgen Picha, bokhandlare, och Ulrika Abrahamsson, centrumutvecklare i Åmåls kommun har varit med och planerat årets Tjejkväll i Åmåls kommun – den största på många år.
Roar Strömsheim, ordförande i Åmål Handel, Jürgen Picha, bokhandlare, och Ulrika Abrahamsson, centrumutvecklare i Åmåls kommun har varit med och planerat årets Tjejkväll i Åmåls kommun – den största på många år. Foto: Fredrik Tacacho

På torsdag är det återigen dags för Tjejkväll på stan – den största sedan starten, utlovar arrangören Åmål Handel.

– Det är jättemånga butiker med i år, säger Roar Strömsheim, ordförande i Åmål handel.

Shopping, mat och underhållning står på programmet när Åmål Handel på torsdag återigen bjuder in till Tjejkväll på stan.

Som ett extra dragplåster kommer Cazandra Hagström att ha premiäröppning av sin nya livsstilsbutik på gågatan under kvällen.

De många kvällsöppna butikerna kommer som vanligt att ha diverse erbjudanden och alla som handlar för en viss summa deltar i ett lotteri. Senare på kvällen kommer vinnarna att dras på Stadshotellet, där även bandet Stisse underhåller under kvällen.

– För att vinna måste man vara på plats vid dragningen, säger Ulrika Abrahamsson, centrumutvecklare i Åmåls kommun.

Arrangörerna tror och hoppas att intresset för kvällen kommer att vara stort.

– Alla väntar på att något ska hända nu efter pandemin. Det märkte vi på ljusfesten, när det var mycket folk ute, säger Roar Strömsheim.

Tjejkvällarna har blivit ett populärt inslag i Åmål. Till våren kommer även killarna att inkluderas. Då planeras en kombinerad tjej- och killkväll på stan.

Artikeltaggar

ÅmålHandelRoar StrömsheimTjejkvällUlrika Abrahamsson

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.