Hoppa till huvudinnehållet

Jättebråk i Bengtsfors – 30 personer slogs med knivar och järnrör

Publicerad:
Foto: Thomas Wallin

Det har under gårdagskvällen skett ett stort bråk i Bengtsfors. Enligt polisen har ett 30-tal personer varit inblandade i slagsmålet, som ska ha inträffat precis i närheten av polisstationen i Bengtsfors vid Sågudden.

De drygt 30 inblandade ska ha tillhört två olika grupperingar, men vad bråket handlade om är oklart. Redan dagen innan ska det dock ha varit oroligt på platsen.

– Det är väl någon konflikt som ligger bakom, men vad vet vi inte. Det ska finnas filmer från platsen som folk tagit som vi vill kolla på, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Flera tillhyggen ska ha använts på platsen – enligt polisen både knivar och järnrör.

En anmälan om grov misshandel har upprättats av polisen, samt minst fyra anmälningar om misshandel. Ingen person har frihetsberövats.

Det är oklart om någon behövt uppsöka sjukhus.

Artikeltaggar

BengtsforsBrott & blåljusGrov misshandelMisshandel

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.