Hoppa till huvudinnehållet

Sörqvist (C) på valsedeln inför regionvalet 2022

Publicerad:
Topp fem på regionlistan för Centerpartiet i Fyrbodal. Från vänster Maria Andersson, Mats Andersson, Anne Sörqvist, Peter Heine och Kenneth Gustavsson.
Topp fem på regionlistan för Centerpartiet i Fyrbodal. Från vänster Maria Andersson, Mats Andersson, Anne Sörqvist, Peter Heine och Kenneth Gustavsson. Foto: Centerpartiet

Kenneth Gustavsson, Dals-Ed, och Anne Sörqvist, Åmål, placerades på tredje respektive fjärde plats på valsedeln till regionfullmäktige när Centerpartiet höll sin nomineringsstämma i helgen.

I lördags samlades centerpolitiker från Fyrbodal på Nuntorp gård i Brålanda för att fastställa valsedlarna till region- och riksdagsvalet nästa år.

Kenneth Gustavsson är den här mandatperioden ledamot i regionfullmäktige. Han är ordförande för Film i Väst och sitter också på Centerns enda ordinarie plats i Norra hälso- och sjukvårdsnämnden.

Anne Sörqvist, rutinerad centerpolitiker från Åmål, är nominerad på fjärde plats.

Peter Heie från Strömstad toppar listan till regionfullmäktige med Maria Andersson från Lysekil på plats två.

Artikeltaggar

ÅmålAnne SörqvistCenterpartietKenneth GustavssonPolitik

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.