Hoppa till huvudinnehållet

Klar seger för Victor C. på Örebrotravet

Publicerad:
Victor C. tog en klar seger i V-64-avdelning 5. Foto: Björn Martinsson

Det blev snabba förändringar vid tisdagens V64-tävlingar, som skulle gått på Axevalla. Plusgraderna satte Axevallas bana ur spel och Örebrotravet fick ta över med kort varsel. En som trivdes i Örebro var Victor C, som gjorde ett enastående lopp och vann i V64-avdelning 5.

Björn Ceder tränar den starke sexåringen som kördes till seger av Dagfinn Aarum, vilket för övrigt var fjärde årssegern.

Trots ett lopp utvändigt ledaren och flera snabba attacker från några av favoriterna höll Victor C. berömvärt och vann med två klara längder på 1.14,9a/2 100 meter.

Oddset låg på 7,36 och segerchecken var 30 000 kronor.

– Han var jätteduktig och fick tugga på därute i andraspår hela loppet. Jag kände i jobbet förra veckan att han var riktigt på gång och jag hade lite feeling för att det skulle gå bra idag, sade Björn Ceder.

Med till Örebro fanns också stallkamraten Ingrid C. som i V64-avdelning 4 tog ett tredjepris efter en fin resa i rygg på ledaren. Även här var det Dagfinn Aarum som skötte tömmarna.

Tredjepris också till Tony Magnussons fyraåriga sto Looks Magic som kördes av Carl Johan Jepson.

Artikeltaggar

Carl Johan JepsonDagfinn AarumÖrebrotravetTrav

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.