Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Åmål/Billingsfors tog ännu en seger

Publicerad:
Åmål/Billingsfors vann mot Deje
Åmål/Billingsfors vann mot Deje

Åmål/Billingsfors är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Deje hemma i Karlbergshallen på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 6-3 (0-0, 4-2, 2-1) innebär att Åmål/Billingsfors nu har åtta segrar i följd i division 3 Värmland dam i innebandy.

– Inför matchen pratade vi om att försöka hålla ett högt tempo och återvinna bollen högt uppe på motståndarnas planhalva. Det skulle visa sig fungera ganska bra och vi skapade flertalet bra chanser i den första perioden utan att få utdelning. Tjejerna fortsatte dock att trumma på och även om Deje tog ledningen så kändes det aldrig riktigt oroligt utan att vi skulle vinna den här matchen, kommenterade Åmål/Billingsfors tränare Patrik Blixt.

Sanna Blixt och Sofia Blixt gjorde två mål var för Åmål/Billingsfors. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Ella Wånggren och Alva Ömnehag.

Åmål/Billingsfors stannar därmed på andra plats, och Deje på sjätte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Åmål/Billingsfors är Örnen. Lagen möts fredag 18 februari 19.00 i Molkoms Sporthall.

Artikeltaggar

Åmål/BillingsforsDivision 3 VärmlandInnebandyKarlbergshallen

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.