Toppmatch för ÅSK-juniorerna

Publicerad:
Åmåls Sportklubbs juniortränare Bryant Perrier från Pentiction i British Columbia i Kanada. På torsdag spelar Åmåls SK:s J20-lag toppmatch hemma mot Forshaga. Foto: Ove Rydh

Åmåls Sportklubbs juniorlag är ett av fyra-fem lag som slåss i toppstriden i den mycket jämna juniorserien J20 division 1 B västra. På torsdag kväll är det dags för toppmöte när Forshagas juniorer gästar Åmåls ishall.

I en haltande tabell möter seriefyran Åmåls SK, som är fyra poäng bakom serieledande Malungs IF, tabelltrean Forshaga IF. Åmål har revansch att utkräva efter 0–3-förlusten i Ängevi ishall i säsongens första möte lagen emellan. Även Hammarö och Köping är med i toppen.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls ishallÅmåls SKIshockey

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare