Hoppa till huvudinnehållet

Bara 100 000 kronor kvar – Samla ihop två miljoner kronor med oss

Publicerad:
En pojke sitter vid sidan av gränsen och äter en soppa som han fått av hjälparbetare. Flyktingar från kriget i Ukraina korsade gränsen till Polen vid gränsövergången Medyka i södra Polen
En pojke sitter vid sidan av gränsen och äter en soppa som han fått av hjälparbetare. Flyktingar från kriget i Ukraina korsade gränsen till Polen vid gränsövergången Medyka i södra Polen Foto: Ola Torkelsson/TT

Insamlingen till Ukrainas krigsdrabbade befolkning är nu uppe i 899 313 kronor. Eftersom NWT Media dubblar varje skänkt krona saknas bara 100 000 kronor för att vi ska nå upp till målet två miljoner.

Du har fortfarande chansen att rädda liv i Ukraina tillsammans med oss och Röda Korset. Swisha din gåva till 900 80 79 och ange Värmland, Dalsland eller Skaraborg.

Samla ihop två miljoner kronor tillsammans med oss. Det är målet för den gemensamma insamling som alla titlar inom NWT Media i Värmland, Dalsland och Skaraborg just nu genomför. För det du skänker – skänker vi! Alla pengar som kommer in dubblar vi upp till en miljon kronor.

Summan som skänkts var på tisdagskvällen uppe i hela 899 313 kronor. I Värmland har 615 558 kronor samlats in via våra titlar där, i Skaraborg ligger det på 199 205 kronor och i Dalsland 72 800.

Eftersom NWT Media dubblar summan är vi uppe i 1 totalt 798 626 kronor. Insamlingen fortsätter under veckan.

– Det är otroligt roligt att så många läsare vill vara med och göra det här tillsammans med oss och Röda Korset. Det visar på det stora engagemang som finns i våra områden för folket i Ukraina som lider oerhört av Ryssland invasion, säger Patric Hamsch, biträdande mediechef på NWT Media.

Var med och bidra du med! Swisha din gåva till 900 80 79, ange Värmland, Dalsland eller Skaraborg. För varje insamlad krona skänker NWT Media samma belopp upp till en miljon kronor.

Artikeltaggar

MänskligtRöda korsetUkrainaUkrainakriget

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.