Polisen: Ingen misstänkt efter skottlossningen

Publicerad:
Skotten gick rakt genom fönstret både i ytterdörren och genom vardagsrumsfönstret. Foto: Britt-Marie Erlandsson

Ingen är misstänkt för skjutningen i Bengtsfors kommun i söndags, det menar polisen i Åmål. Fallet är nu omrubricerat från mordförsök till olaga hot.

Skottlossning utreds som mordförsök

Det finns ännu ingen misstänkt för den skjutning som skedde mot en bostad i Bengtsfors kommun på söndagskvällen. Fallet är nu omrubricerat från mordförsök till olaga hot och är förflyttat till polisen i Åmål. Utredningen fortgår och polisen vill i nuläget inte kommentera om det finns någon teknisk bevisning.

Inte heller vill de säga något om ifall det finns någon hotbild mot de som blev beskjutna.

– Det får utredningen utvisa, säger Erika Gustavsson på polisen i Åmål.

Det var vid halv åtta-tiden på söndagskvällen, när de boende satt i vardagsrummet och tittade på tv, det plötsligt small till i bostaden. Någon sköt mot fönstret i vardagsrummet och strax efter mot fönstret i ytterdörren. Ingen person kom till skada.

Artikeltaggar

Brott & blåljusSkottlossningSteneby

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare