Hoppa till huvudinnehållet

Skynda, skynda... dags att måla påskbrev och skicka till PD

Publicerad:
Reporter Liselotte Lans
Liselotte Lans
liselotte.lans@provinstidningen.se
Dags att måla påskbrev och vara med i PD:s påskbrevstävling.
Dags att måla påskbrev och vara med i PD:s påskbrevstävling. Foto: ERIK G SVENSSON

Skynda, skynda... att skicka in bidrag till Provinstidningens traditionella påskbrevstävling. Det är bara att låta skaparglädjen flöda!

Varje påsk, sedan många år tillbaka, så kör PD sin populära påskbrevstävling. Och vi väntar ivrigt på att vår brevlåda på Kyrkogatan 5 i Åmål ska fyllas med ännu fler fina, knasiga, roliga och färggranna påskteckningar.

Det viktigaste är att motivet har med påsken att göra och att vi har ditt bidrag senast söndagen den 10 april.

Påskägg med godis

Glöm inte att skriva namn och adress och telefonnummer på baksidan av påskbrevet. Gärna din ålder också, men vi sätter inga gränser på vare sig liten konstnär eller stor - alla är välkomna att skicka in sitt bidrag till PD, Kyrkogatan 5, 662 31 Åmål, eller som nämnts, lägga det i vår brevlåda. Märk brevet med ”Påskbrev” och har du tur kan du bli en av vinnarna som får ett påskägg fyllt med godis!

På skärtorsdagen presenteras vinnarna i PD och dessutom kommer inskickade bidrag att visas på Kulturhuset i Åmål under påsken.

Artikeltaggar

Provinstidningen DalslandPåskSamhälleÅmål

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.