Åmåls kommun uppvaktade trotjänare på stadshotellet

Publicerad:
20 av de trogna medarbetarna som uppvaktades av sin arbetsgivare Åmåls kommun var med på en middag på stadshotellet. Foto: Åmåls kommun

Åmåls kommun uppvaktar varje år trogna medarbetare med en minnesgåva. På grund av pandemin sköts förra årets uppvaktning upp, men nu har den hållits.

År 2021 var det 24 personer som arbetat så många år i kommunens tjänst att de tilldelats en minnesgåva. Jubilarerna uppvaktades och tackades särskilt i samband med en middag på Åmåls stadshotell torsdag 19 maj.

20 av dem kunde närvara och samlades på hotellterrassen för fotografering: Annica Lund, Carina Plate, Lisa Hedström, Anette Lennartsson, Jenni Brodin, Ingela Gustafsson, Pia Lönn, Britt Svensson, Anna Berg, Jenny Schilobolski, Camilla Lilja, Annika Leufvén, Erica Cotton, Anna Persson, Carina Lavén, Jenny Lundberg, Niklas Lindstrand, Ann-Sofie Schyman, Ann-Christine Alisson och Marianne Larsson.

Saknas på bilden gör: Marcus Hultfeldt, Malin Eriksson, LIndha Karlsson och Susanne Dahlberg.

Minst 15 år

Åmåls kommun delar ut minnesgåvor till anställda och till politiker.

Valfri minnesgåva om 5000 kronor ges till personer som varit anställda minst 20 år i kommunen och som avgår med pension, till personer som har varit anställda 25 år i kommunen, samt till förtroendevalda som tjänstgjort som ordinarie ledamot i nämnd eller styrelse i minst 15 år och som lämnar sitt uppdrag.

Valfri minnesgåva om 2500 kronor ges till personer som varit anställda minst 15 år i kommunen och som avgår med pension, brandmän som varit anställda minst 20 år i kommunen och som avgår med pension, samt brandmän som varit anställda minst 25 år i kommunen.

Artikeltaggar

ÅmålÅmåls kommunFamiljJubileum

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare