Hoppa till huvudinnehållet

Stopp på väg 2221 på grund av en trafikolycka

Publicerad:

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 2221 mellan Håverud och Högsbyn. Orsaken är en olycka, uppger Trafikverket. Polis är på plats.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken men framkomligheten är begränsad. Varningen gick ut 20.20 på söndagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till klockan 22.00.

Uppdatering klockan 21:51: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter åter som vanligt.

Artikeltaggar

MellerudTrafikhändelser

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.