Hoppa till huvudinnehållet

Världsartist i V75 på Årjängstravet

Publicerad:
Don Fanucci Zet vinner årets elitloppsförsök på Solvalla tillsammans med kusken Örjan Kihlström före Önas Prince med kusken Per Nordström. Trots bakspår, bricka nio bakom bilen, är ekipaget stora favoriter att vinna Årjängs Stora Sprinterlopp.
Don Fanucci Zet vinner årets elitloppsförsök på Solvalla tillsammans med kusken Örjan Kihlström före Önas Prince med kusken Per Nordström. Trots bakspår, bricka nio bakom bilen, är ekipaget stora favoriter att vinna Årjängs Stora Sprinterlopp. Foto: Fredrik Persson/TT

Daniel Redén-tränade världsartisten Don Fanucci Zet förgyller Årjängstravets stortävlingar med V75 på lördag. Stjärnhästen med Örjan Kihlström i sulkyn startar från bakspår, bricka nio, i storloppet Årjängs Stora Sprinterlopp.

Fjolårets Elitloppsvinnare Don Fanucci Zet imponerade stort i årets i Elitloppsförsök, men galopperade bort sig i finalen. Hästen tog därefter omedelbar revansch och vann ett miljonlopp i Boden. Nu jagar ekipaget segern i Årjängs Stora Sprinterlopp med 600000 kronor i förstapris.

Artikeltaggar

ÅrjängÅrjängstravetTrav

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.