Hoppa till huvudinnehållet

Familjenotiser, 16 juli

Publicerad:
Vinjett - Rosen
Vinjett - Rosen

Dop

Svea Ingeborg, Töftedal

Den 9 juli döptes Svea Ingeborg i Töftedals kyrka. Förälder till Svea är Malin Sommar och Niklas Mattsson. Faddrar till Svea är Anders Hedén och Josefin Alexandersson och de bar fram Svea till dopet. Thea Pettersen bar processionskorset, hällde upp dopvatten och torkade Svea efter dopet. Psalmer som sjöngs var "Du vet väl om att du är värdefull" och "Tryggare kan ingen vara". Anna Karin Nygaard spelade piano och Johanna Andersson döpte. Efteråt samlades familj och vänner till dopkaffe.

Dödsfall

Anita Castenfelt, Tyresö

Anita Castenfelt, född Swahn, från Tyresö, Stockholm, har den 20 juni stilla somnat in i en ålder av 83 år.

Hon sörjes närmast av Marcus med familj och av sin syster och bror med familjer.

Artikeltaggar

ÅmålDödsfallDop

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.