Hoppa till huvudinnehållet

Populär lagtävling på Forsbacka: ”Bra väder och fina resultat”

Publicerad:
Det vinnande laget i måndagens fyramannascramble på Forsbackaveckan bestod av Per-Anders Blom i gul skjorta till vänster, bakom honom skymtar sponsorerna Jan-Olof Svensson och Hans-Olov Blom i hatt, Hans Andersson Engström i blå pikettröja, Kenneth Johansson i gul pikettröja samt Kim Södergren.
Det vinnande laget i måndagens fyramannascramble på Forsbackaveckan bestod av Per-Anders Blom i gul skjorta till vänster, bakom honom skymtar sponsorerna Jan-Olof Svensson och Hans-Olov Blom i hatt, Hans Andersson Engström i blå pikettröja, Kenneth Johansson i gul pikettröja samt Kim Södergren. Foto: Forsbacka GK

I måndags var det dags för den sociala och populära fyramannascramblen när Forsbackaveckan gick in på sin andra dag. Drygt 100 spelare i 27 lag gjorde upp om segern och vann gjorde kvartetten Kenneth Johansson, Hans Andersson Engström, Per-Anders Blom och Kim Södergren.

Forsbacka bjuder på en fantastiskt fin bana nu när många hemvändare har samlats för att spela golf och umgås med vänner och bekanta lagom till Forsbackaveckan. I fyramannascrablen var det förstås en och annan hemmaspelare med i nästan alla lag.

I det segrande laget spelar Kenneth Johansson, Hans Andersson Engström och Per-Anders Blom för Forsbacka GK, medan Kim Södergren tillhör Dagsholms Golfklubb.

På andra plats kom ett rent Forsbackalag. Det var Terje Henriksson, Andreas Bryntesson, Ulrika Abrahamsson och Ulrika Sten som lyckades bra tillsammans.

”Fina resultat”

Tredjepriset gick till hemmaspelarna Emanuel Martinsson och Lennart Öhrn som i sitt lag hade med sig Tim de Land, Ågesta GK, och Pontus Johannesson, Ekholmsnäs Golf Lidingö.

På fjärde plats hamnade Göran Jansson och Marita Gustafsson från Forsbacka GK. De bildade lag tillsammans med Anna Skoglund, Onsjö GK, och Jan Munckhammar, Cloud Golf Club från Solna.

– Allmänt kan vi säga att det är riktigt bra väder och det har varit fina resultat på banan. I måndags eftermiddag blev det väldigt mycket folk på samma när alla som spelat fyramannascramblen i princip kom in samtidigt, säger Forsbacka GK:s klubbchef Christer Stolpen.

Artikeltaggar

ÅmålForsbackaForsbacka GolfklubbForsbackaveckanGolf

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.