Hoppa till huvudinnehållet

Ingen misstänkt eller gripen efter överfall mot äldre kvinna

Publicerad:
Ingen är ännu gripen efter den händelse som inträffade i Ed under torsdagen då en äldre kvinna uppgav att hon blivit våldtagen i sitt hem av en okänd gärningsman.
Ingen är ännu gripen efter den händelse som inträffade i Ed under torsdagen då en äldre kvinna uppgav att hon blivit våldtagen i sitt hem av en okänd gärningsman. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Det finns fortfarande ingen person som är misstänkt eller gripen för den händelse som enligt polisens uppgifter ska ha inträffat i Ed under gårdagen. En äldre kvinna uppges ha blivit överfallen och våldtagen i hemmet.

– Jag har inga nya uppgifter i nuläget. Vad jag vet är ingen gripen och det finns inte heller någon misstänkt, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst, på fredagsmorgonen.

Äldre kvinna uppges ha blivit våldtagen i hemmet

Det var vid lunchtid som polisen larmades om att en äldre kvinna ska ha blivit överfallen och våldtagen i sitt hem i centrala Ed.

– Enligt kvinnan ska en yngre man mellan 15 och 20 år ha tagit sig in i hennes hem och våldtagit henne, säger Thomas Fuxborg.

Artikeltaggar

Brott & blåljusEdÖverfallThomas FuxborgVåldtäkt

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.