Nya ägare till hus i Mellerud – 2 575 000 kronor blev priset

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Stockenäs 5 i Mellerud är nu klar.

Nya ägare blir Jonas Rolf Kristian Linder, 38, och Tatiana Chistiakova, 35, som köper fastigheten av Knut Dolonen och Karin Paula Bolle Doloen. Huset är byggt 1930 och har en boyta på 146 kvadratmeter. Till fastigheten hör även ytterligare en byggnad som ligger på samma tomt. Den är byggd 2011 och är på 24 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i juli 2022 och priset blev 2 575 000 kronor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes i våras ett hus, på Ödetorp Stommen 1. Där landade priset på 2 000 000 kronor för det 130 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMellerudMelleruds kommunVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare