Hoppa till huvudinnehållet

Trafikolycka på E45 – fyra personer inblandade

Publicerad:
En trafikolycka har inträffat på E45.
En trafikolycka har inträffat på E45. Foto: Johan Nilsson/TT

19.08 kom ett larm om en trafikolycka mellan två fordon på E45 strax norr om Mellerud.

Tre resurser från räddningstjänsten och en ambulans kom till platsen. Det handlade om två personbilar med fyra personer totalt inblandade. En person behövde transport till sjukhus. Strax före klockan 20 var räddningstjänsten klara på platsen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusMellerudSOS AlarmTrafikolyckor

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.