Hör av dig – vi ställer frågorna du vill ha svar på

Politik | Val 2022
PUBLICERAD:
En stark demokrati är viktig för oss på Provinstidningen. Det ska vara enkelt och tryggt att göra sin röst hörd. Genom att korta ner avståndet mellan journalister och läsare tar vi gemensamt ett steg i rätt riktning.
Därför har vi skapat en speciell plats för dialog mellan dig – läsaren – och oss journalister inför valet den 11 september.
Vad vill du att vi undersöker och frågar våra politiker om?

Vi har skapat ett utrymme där du som läsare får chans att lyfta dina funderingar inför valet 2022 och vi som journalister får möjlighet att undersöka dessa, ge dig relevanta svar och stolt säga ”Jag är din journalist”.

Passa på att skicka in dina funderingar och tankar till journalisterna på vår redaktion genom att följa den här länken: Din journalist.

Alla artiklar som skrivs på de frågor vi får in från er kommer att synas på sidan provinstidningen.se/din-journalist.

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.