Support: Kom och få hjälp med PD-appen

Teknik och vetenskap
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Robert Wågberg från NWT Medias digitala support vid ett tidigare besök hos Samverket i Åmål där han bland andra hjälpte Gun-Britt Karlsson.
Foto: Ove Rydh
Fredag 19 augusti finns Robert Wågberg från NWT Medias kundservice på plats i Åmål för att hjälpa dem som vill komma igång med att läsa PD digitalt eller som har problem med sina PD-appar.

I samband med att SSÅV i helgen står värd för en av deltävlingarna i Seglingsallsvenskan byggs ett evenemangsområde med utställare på udden utanför Dalslands Skafferi. Där kommer under fredag eftermiddag, från klockan 12 till cirka klockan 17 Provinstidningen att finnas på plats i ett tält för att hjälpa till med att komma igång med digital läsning, i nyhetsappen och av e-tidningen. Robert Wågberg som arbetar med digital support på NWT Medias kundservice kan naturligtvis även hjälpa läsare av andra titlar i koncernen, som Dalslänningen och Säffle-Tidningen.

Med i Åmål är även Paul Pagil från NWT Media Bredband som kommer att informera om produkter som finns tillgängliga i stadsnätet.

NWT Media är mediepartner till deltävlingen i Åmål och som en del av det ingår bland annat att det kommer att gå att följa seglingsracen live på provinstidningen.se.

I intilliggande Gamla kyrkan arrangerar Åmåls kommun under lördagen mässan ”Bo leva och jobba i Åmål”, där kommunala verksamheter samt Åmålsindustrierna Dana, Sem och Hexpol presenterar sig.

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.