Hoppa till huvudinnehållet

Erbjudande: Gratis för unga att läsa PD

Publicerad:
PD låter unga läsare provprenumerera gratis eller extra förmånligt.
PD låter unga läsare provprenumerera gratis eller extra förmånligt.

Att ta del av nyheter och hänga med i vad som händer i närområdet är viktigt för unga människor.

Därför erbjuder Provinstidningen gratis läsning på sajten för unga mellan 16 och 25 år.

Dessutom får du som är mellan 25 och 30 år ett kraftigt rabatterat erbjudande.

Sedan en tid tillbaka gör vi en stor satsning för att få fler unga läsare. Vi hoppas att Provinstidningen ska vara den självklara källan för att ta del av lokala nyheter. Därför erbjuder vi för tillfället unga upp till 25 år att läsa PD helt gratis på sajten. Unga mellan 25 och 30 behöver bara betala 49 kronor i månaden.

– Lokaltidningen står stark och för att säkra att den ska göra det även i fortsättningen ger vi fler möjlighet att prova på. Jag är stolt över att en stad av Åmåls storlek kan ha en egen tidning. Det är verkligen inte alla förunnat. Lokaljournalistik är viktigt, säger PD:s chefredaktör Elinor Thuresson.

Elinor Thuresson är chefredaktör på Provinstidningen Dalsland.
Elinor Thuresson är chefredaktör på Provinstidningen Dalsland.

provinstidningen.se kan du läsa om allt från människoöden till senaste sportresultaten, hänga med i debatten, veta vilka evenemang som är på gång och vad som händer på stan och i kommunen.

Är du en av våra unga läsare? Vi hoppas det!

Erbjudandet når du på: https://kundservice.provinstidningen.se/bli-kund/under-30/

Du vet väl om att vi har smygstartat släppet av vår nya sajt. Kolla gärna, testa funktionerna och se vad du tycker. Vi vill gärna ha feedback och de två personer som under testperioden lämnar de mest värdefulla synpunkterna belönas med presentkort. Testa här på beta.provinstidningen.se

Artikeltaggar

JournalistikProvinstidningen DalslandSamhälleTidningarÅmål

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.