Hoppa till huvudinnehållet

Stark inledning av Nyström/Pedersén i veteranligan

Publicerad:
Veteranligan i tennis har inletts.
Veteranligan i tennis har inletts. Foto: Johan Espefält

Mats Nyström och Jens Pedersén har inlett hösten bra i Åmålstennisens veteranliga.

Veteranligan i tennis hos Åmåls TK har rullat igång för hösten. De första omgångarna spelades i onsdags med följande resultat:

Mikael Svensson/Jörgen Westman-Karin Jensen/Ulla Lilja 4-0, Mats Nyström/Jens Pedersén-Jan Sundell/P-O Svedehag 4-2, Jensen/Lilja-Hans Gustavsson/Jan Hellström 2-3, Sundell/Svedehag-Svensson/Westman 3-4, Nyström/Pedersén-Jensen/Lilja 5-1, Gustavsson/Hellström-Svensson/Westman 2-4, Sundell/Svedehag-Gustavsson/Hellström 5-3, Svensson/Westman-Nyström/Pedersén 2-5, Gustavsson/Hellström-Nyström/Pedersén 1-8, Jensen Lilja-Sundell/Svedehag 3-5.

Paret Mats Nyström/Jens Pedersén har ryckt åt sig en tidig ledning med fyra segrar, före tre par med två segrar var.

Artikeltaggar

TennisÅmålÅmåls TK

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.