Hoppa till huvudinnehållet

563 åskådare såg svenska P18-landslaget vinna över Island på Rudevi

Publicerad:
Reporter Roger Pettersson
Roger Pettersson
roger.pettersson@provinstidningen.se
Det svenska P18-landslaget vinner trenationsturneringen som spelats i Mellerud och Åsebro vid minst oavgjort mot Norge i tisdagens match som spelas på Rådavallen.
Det svenska P18-landslaget vinner trenationsturneringen som spelats i Mellerud och Åsebro vid minst oavgjort mot Norge i tisdagens match som spelas på Rådavallen. Foto: Adam Ihse/TT

Det svenska P18-landslaget besegrade i lördags Island med 2–1 (1–0) på Rudevi i Åsebro inför 563 åskådare. På tisdag spelar Sverige den sista matchen i trenationsturneringen, mot Norge på Rådavallen i Mellerud.

I onsdags inleddes trenationsturneringen med att Island besegrade Norge med 3–1 inför 277 personer i publiken på Rådavallen i Mellerud. Sverige besegrade sedan Island med 2–1 på Rudevi i Åsebro i lördags.

Segern var säkrare än vad resultatet visade då Island reducerade först i 93:e minuten. Fredrik Nissen, med klubbadress IF Brommapojkarna, och Williot Swedberg, RC Celta de Vigo, nickade in de blågula målen.

Det svenska P18-landslaget vinner turneringen vid minst oavgjort mot Norge i den sista matchen som spelas på Rådavallen i Mellerud på tisdag.

Artikeltaggar

FotbollMellerudÅsebro

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.