Hoppa till huvudinnehållet

Josefin Carvajal visar sina känslor i konsten

Publicerad:
Josefin Carvajal visar konst på Ananda Garden i Åmål.
Josefin Carvajal visar konst på Ananda Garden i Åmål.

Josefin Carvajal ställer ut sin konst under tre veckor på Hanuman Ananda Garden i Åmål.

Utställningen är den första konstutställningen efter ett sommaruppehåll hos Ananda Garden. Josefin Carvajal beskriver själv att måleriet är ett sätt att bearbeta livets toppar och dalar. Hon uttrycker sina känslor i färg och utställningen, som ska pågå från den 8 oktober till den 26 oktober, kallar hon för ”New beginnings”. Konsten har vuxit fram under en särskilt turbulent tid med stora utmaningar och livsnödvändiga förändringar.

Vernissagen är lördag 8 oktober.

Målning av Josefin Carvajal.
Målning av Josefin Carvajal.

Artikeltaggar

ÅmålKonstUtställningarVernissager

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.