Hoppa till huvudinnehållet

Sista omgången när Bengtsfors tar emot Tösse

Publicerad:

I dag möter Bengtsfors Tösse på hemmaplan i sista matchen i division 4 Dalsland dam i fotboll. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Åsebro med 1-2. Den senaste matchen för Bengtsfors slutade oavgjort, 2-2, mot Eds FF U.

Bengtsfors vann lagens senaste möte med 3-1.

Tösse har problem på bortaplan, och har ännu inte vunnit efter sju försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Bengtsfors IFDivision 4 DalslandFotbollLångeviTösse IF

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.