Hoppa till huvudinnehållet

Edin Mesic förlänger med Säffle SK: ”Jag har trivts oerhört bra i föreningen”

Publicerad:
Åmålsbon Edin Mesic förlänger med Säffle SK.
Åmålsbon Edin Mesic förlänger med Säffle SK. Foto: Roger Pettersson

Lagom till årets säsongavslutning i division 2 norra Götaland, där laget slutade på femte plats, står det klart att Åmålsbon Edin Mesic fortsätter ännu en säsong som tränare för Säffle SK:s herrlag.

Detta blir Edin Mesics tredje säsong i klubben och man kan inte annat säga än att han har två succéår bakom sig. I fjol blev det uppflyttning från division 3 och i år en femteplacering som nykomling i division 2 norra Götaland.

– Det känns jätteroligt. Jag har ju trivts oerhört bra i föreningen – med spelare och ledarstaben, säger Edin Mesic.

Säffle SK avslutade säsongen i söndags hemma på Sporthälla IP med att spela oavgjort 1–1 mot IK Gauthiod från Grästorp. Mesic tror andra säsongen i division 2 blir tuffare, men han säger sig vara redo att anta utmaningen och ser fram emot att fortsatt utveckla spelarna och laget.

Artikeltaggar

Division 2 norra GötalandEdin MesicFotbollSäffle SKSporthälla IP

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.