Hoppa till huvudinnehållet

Jonas blev utan utmärkelse

Publicerad:
Jonas Andrén tog hem titeln Årets unga företagare i både Dals-Ed och regionen men i Stockholm tog det stopp.
Jonas Andrén tog hem titeln Årets unga företagare i både Dals-Ed och regionen men i Stockholm tog det stopp.

Tyvärr tog sig inte Jonas Andrén, Ed, hela vägen när Årets unga företagare utsägs i Stockholm i slutet av förra veckan. Ett Uppsalaföretag tog i stället hem priset.

Jonas Andrén, med sitt företag Scandinavian Infra Partner & Consulting som bland annat rustar järnvägar, utsågs i våras till Årets unga företagare i Dals-Eds kommun. Han startade företaget i maj 2018 och har idag sex anställda.

Jonas är Årets unga företagare i Västra Götaland: ”Helt ofattbart roligt”

Förutom äran och diplom gick han även vidare till Företagarnas regionfinal som avgjordes den 1 september under en galakväll i Göteborg. Även där tog han hem vinsten, vilket bland annat innebar att han gick vidare till riksfinalen som arrangerades i fredags i Stockholms stadshus.

Men där tog det stopp för Jonas Andrén. Kammade hem priset gjorde i stället Uppsalatrion Robin Åström, Emil Smith och Gustaf Smith med sitt digitala techbolag Wehype Global.

Andraplatsen gick till Gustav Haglund och Gustav Larsson, Mister York, från Kalmar och tredje plats till Ida Johansson, Hyred, från Halland.

Artikeltaggar

Dals-Eds kommunEdFöretagarnaGöteborgJärnvägMänskligtNöje/KulturStockholmStockholms stadshusUtmärkelser

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.