Hoppa till huvudinnehållet

Östen med Resten privat

Publicerad:
Östen med Resten har i flera decennier roat publiken med sin humoristiska musik. På torsdag kommer de till Säffle.
Östen med Resten har i flera decennier roat publiken med sin humoristiska musik. På torsdag kommer de till Säffle. Foto: """"

Östen med Resten – fyra välbekanta herrar med namnen Östen Eriksson, Jens Kristensen, Gunnar Morén och Staffan Lindfors besöker Säffle och Medborgarhuset på torsdag med sin föreställning ”Privat”.

Östen med Resten har roat Sverige med ”Musikalisk Humor och Musikaliskt Finlir” under 35 år och gjorde stor succé vid sitt besök hos visklubben hösten 2019. Nu kommer alltså kvartetten tillbaka och publiken kan spetsa in sig på två roliga och underhållande timmar i deras sällskap.

Den populära gruppen bjuder på härlig stämsång och galen humor inlindat med stor musikalitet och oväntade arrangemang. Arrangör är Visklubb -67.

Östen med Resten besöker Medborgarhuset i Säffle på torsdag och bjuder på både skämt och allvar. Bilden från förra besöket 2019.

Artikeltaggar

FöreställningarHumorMedborgarhusetNöje/KulturÖsten ErikssonÖsten med RestenSäffle

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.