Hoppa till huvudinnehållet

Schullström förlänger med Viken

Publicerad:
Reporter Fredrik Tacacho
Fredrik Tacacho
fredrik.tacacho@provinstidningen.se
Vikens Simon Schullström utmanar Melleruds Wilhelm Ferm i matchen på Rösvallen i september.
Vikens Simon Schullström utmanar Melleruds Wilhelm Ferm i matchen på Rösvallen i september. Foto: Roger Pettersson

Simon Schullström följde med tränaren Tomas Sääv från Fengersfors IK till IF Viken inför den senaste säsongen och hade stor del i lagets andraplats i division 4 Bohuslän-Dal i år. Nu har den rutinerade mittfältaren kritat på för en fortsättning hos de ljusblå.

”Mina och jag tror lagets tankar är att bygga vidare på det vi startade i år. Alla vet vad som krävs och förhoppningsvis kan vi spetsa på allting ytterligare”, säger han i en kommentar på klubbens sociala medier.

Simon Schullström skadade knäet i den sista seriematchen, mot IFK Uddevalla, och missade därmed kvalmatcherna.

Artikeltaggar

Fengersfors IKIFK UddevallaNyförvärvRösvallenSimon SchullströmSportTräningTävlingarViken

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.