Hoppa till huvudinnehållet

Åmål i formsvacka ställs mot Arvika

Publicerad:

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Åmål i HockeyTvåan västra C herr, och nu söker laget efter ett trendbrott borta mot fjärdeplacerade Arvika. Bortalaget har inför matchen sex förluster i rad, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. Arvika har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Åmål, med 4-3.

Åmål har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Grums.

Artikeltaggar

Åmåls SKArvika HCHockeytvåan Västra CIshockey

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.