Hoppa till huvudinnehållet

Syföreningsdamer säljer hantverk och hembakat vid adventskaffe

Publicerad:
Reporter Liselotte Lans
Liselotte Lans
liselotte.lans@provinstidningen.se

Under söndagen bjuder Stora Berga syförening in till adventskaffe i Åmåls församlingshem.

Arrangemanget håller på ett par timmar mitt på dagen och det kommer att finnas både kaffe, te och hembakat. Stickade plagg lär ju vara årets julklapp och handgjort och stickat kommer också att finnas till försäljning i församlingshemmet.

Behållningen från adventsfikat kommer oavkortat att gå till Svenska kyrkans internationella arbete, Act.

Artikeltaggar

BergaEtik och religionKyrkorÅmål

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.