Hoppa till huvudinnehållet

Darin till Karlstad nästa höst

Publicerad:
Darin Zanyar. Foto: Pontus Lundahl/TT

Han har varit aktuell i ”Så mycket bättre” under hösten.

Nästa år kommer han till Karlstad – Darin!

Konserten hålls i Löfbergs Arena den 3 november.

Darin slog i genom i Idol 2004 och året efter släppte han sina första två studioalbum The Anthem och Darin.

Han började redan som 14-åring både skriva och spela in låtar till sig själv och till andra artister. Sedan dess har han samarbetat med flera av världens främsta låtskrivare och musikproducenter. 2015 startade han sitt eget skivbolag och släppte samma år albumet Fjärilar i magen. 2017 släppte han sitt andra svenska album Tvillingen, vilket blev hans sjunde albumetta i Sverige.

Artikeltaggar

ArtisterIdolKarlstadKonserterLåtskrivandeLöfbergs ArenaMusikNöje/Kultur

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.