Hoppa till huvudinnehållet

22-åring ny ägare till lantbruksfastighet i Långserud – 1 525 000 kronor blev priset

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på adressen Sillingsfors Blåsåsen i Långserud av Rolf Ove Gustav Hagelins dödsbo.

Ny ägare är Victor Linus Johansson, 22 år, boende på Norra Gullsjötorp i Långserud. Priset blev 1 525 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2022. Huset har en boyta på 85 kvadratmeter.

Fastigheten omfattar också 2 hektar åkermark och 1 hektar skogsmark.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLångserudSäffle kommunVärmlands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.