Hoppa till huvudinnehållet

Investmentbolag i Mellerud försätts i konkurs

Publicerad:

Aktiebolaget Dejay Invest AB i Uddevalla begärs i konkurs.

Företaget registrerades 24 januari 2017 och har haft sitt säte i Mellerud. Dejay Invest AB begärdes i konkurs den 25 januari. Konkursen registrerades, och inleddes, hos Bolagsverket den 30 november 2022, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

DeJay Invest AB

Så går en konkurs till

En konkurs innebär, för ett aktiebolag, att det avvecklas genom att bolagets tillgångar används för att betala bolagets skulder. Ett bolag kan begäras i konkurs av aktiebolaget självt eller av en borgenär som har fordringar på bolaget. Tingsrätten tar upp ansökan och försätter bolaget i konkurs. Tingsrätten utser en konkursförvaltare som hanterar processen. Konkursförvaltaren redovisar till tingsrätten som avslutar konkursen och bolaget är därmed upplöst. Länk till Bolagsverket

Artikeltaggar

KonkurserNya företagNäringslivUddevallaVästra Götalands län

Så här jobbar PD med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.